Oferta Saptamanii

Cosul meu

0

Casa de marcat - Daisy Compact M

Disponibilitate: In stoc

890,00 RON

Daisy Compact M este un modelul de casa de marcat fiscala cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila, tastatura cu butoane mari, vizibile, cu afisaje client si operator generoase, AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018. Casa de marcat Daisy Compact M, este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF (atunci cand acestea vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. Dispune de un port USB pentru conectarea unui dispozitiv de salvare extern tip USB stick (prin interfata specifica) sau conectare directa la PC (cu citire date din aplicatie sofware Daisy Manager) si de un port de SD CARD (export fisiere prin comanda data din tastatura casei de marcat), utile pentru exportul fisierelor care trebuie trimise lunar la ANAF, conform Ordinul nr. 627 din 8 martie 2018 .

Cantitate:

Daisy Compact M este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

include:

 • acumulator Li-Ion 2200mAh

 • modem GPRS cu cartela SIM prezenta, montata inca din procesul de fabricatie

 • modul WiFi si BlueTooth integrat (acestea se vor putea folosi la urmatorul upgrade de firmware care se va face la momentul conectarii cu serverele ANAF)

 • port microUSB pentru conectare PC si conectare la adaptorul de incarcare

 • portul microUSB se poate utiliza si pentru conectarea unui dispozitiv dongle la care se poate conecta un stick USB standard util pentru extragerea rapoartelor lunare XML . Metoda este utila numai tehnicienilor de service datorita complexitatii ei. Va recomandam metodele descrise mai jos.

 • Port SD-Card pentru extragerea locala a rapoartelor XML necesare transmiterii lunare la ANAF. Pentru adaptarea cardului SD-card la USB si descarcarea fisierelor pe PC, se poate folosi adaptorul "SD_Card-USB"

 • Suplimentar extragerea fisierelor XML se poate face si prin utilizarea aplicatiei Daisy Manager cand casa de marcat este conectata la PC.

 • memorie de Jurnal Electronic protejata,

 • dispozitiv de securizare cu Cryptocard (SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2 ,

 • alimentare din acumulator intern Li-Ion si incarcare din adaptor retea de 5V - 1A. Casa de marcat poate fi incarcata oricand folosind adaptorul de incarcare standard pentru telefoanele mobile moderne cu mufa microUSB sau direct din bateriile externe utilizate la incarcarea telefoanelor mobile.

 • Conectarea la un PC a casei de marcat , pentru programarea articolelor sau functionarea ca imprimanta fiscala se face prin portul USB-B, montat pe casa de marcat, cu ajutorul driverului de conectare VCP V1.5.0.

 • Pentru programarea articolelor sau parametrizarea casei de marcat se foloseste programul Daisy Manager.

 • Pentru conectarea ca Imprimanta Fiscala se foloseste driverul Dprint Romania.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Adauga recenzia ta

Producator Zeus
Conectivitate cu echipamente mobile sau computer Bluetooth, Seriala RS232
Conectivitate cu echipamente periferice Cantar ce transmite greutatea, Cititor coduri de bare, Sertar de bani
Latime rola 57 mm
Rola jurnal Jurnal electronic
Dimensiune Mica/Portabila