Oferta Saptamanii

Cosul meu

0

Casa de marcat - Daisy Compact S

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 850,00 RON

Special Price 750,00 RON

Daisy Compact S este modelul cel mai mic din seria caselor de marcat marca DAISY avizata in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare incepand cu mai 2018. Casa de marcat Daisy Compact S este echipata cu toate dispozitivele necesare pentru conectare la distanta cu serverele ANAF (atunci cand aceste servere vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. La momentul cand se va incepe conectarea cu serverele ANAF se va solicita un Supliment de Aviz tehnic si se va face un upgrade de software in casa de marcat. Conectarea la serverele ANAF se va face prin modemul GPRS activ, existent pe placa de baza a casei de marcat . Ccartela SIM de telefonie mobila pentru initierea conexiunii GPRS este prezenta pe casa de marcat. Casa de marcat este dotata cu un acumulator intern , Li-Ion 2200mAh care poate tine casa de marcat alimentata timp indelungat. Incarcarea se face printr-un port standard micro USB comun la orice telefon mobil modern. Se poate incarca si de la o baterie externa sau incarcator standard de masina pentru telefoane mobile.

Cantitate:

Daisy Compact S este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

  • Include acumulator Li-Ion de 2200mAh, care se poate incarca din adaptor de alimentare la retea inclus in pachet sau optional din incarcator AUTO sau baterie externa power bank,

  • modem GPRS echipat din fabricatie cu cartela SIM de date activa si pregatita pentru transmisia Online de date ,

  • modul WiFi si Bluetooth integrat activ ( putem folosi conexiunea Bluetooth pentru extragerea si transmiterea direct pe email a fisierelor XML criptate necesare raportarii lunare catre ANAF).

  • port microUSB folosit pentru conectare la PC sau pentru incarcarea acumulatorului

  • memorie de Jurnal Electronic, protejata cu capacitatea de memorare a peste 1,2 milioane bonuri fiscale,

  • dispozitiv de securizare cu Cryptocard (SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2 care stocheaza cheile PKI privata si publica si genereaza semnatura electronica pentru fisierele exportate din casa de marcat.

Conectarea la un PC a casei de marcat , pentru programarea articolelor sau functionarea ca imprimanta fiscala se face prin portul USB-B, montat pe casa de marcat, cu ajutorul driverului de conectare VCP V1.5.0.

Pentru programarea articolelor sau parametrizarea casei de marcat se foloseste programul Daisy Manager.

Pentru conectarea ca Imprimanta Fiscala se foloseste driverul Dprint Romania.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Adauga recenzia ta

Producator Zeus
Conectivitate cu echipamente mobile sau computer Bluetooth, Seriala RS232
Conectivitate cu echipamente periferice Cantar ce transmite greutatea, Cititor coduri de bare, Sertar de bani
Latime rola 57 mm
Rola jurnal Jurnal electronic
Dimensiune Mica/Portabila